02 de abril de 2017
02.04.2017
40 Años
40 Años

Una avioneta fa un aterratge d'emergència en una àrea de descans de l'AP-7

La perícia del pilot ha fet que l'aeronau no trepitgés l'autopista i no hi ha hagut ferits

02.04.2017 | 18:03
L´avioneta, després de fer l´aterratge d´emergència a l´AP-7.

Una avioneta ha fet un aterratge d'emergència aquest diumenge a la tarda en una àrea de descans de l'AP-7 a Cardedeu (Vallès Oriental). Segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil (DGPC), l'avís de la incidència s'ha rebut pels voltants de les 14.30 hores d'aquest diumenge a l'àrea de descans situada al quilòmetre 122 de l'AP-7, entre Llinars del Vallès i Cardedeu i a tocar de la sortida 12.

Per causes que encara es desconeixen, una avioneta de quatre places s'ha vist obligada a fer un aterratge d'emergència a l'àrea de descans, en sentit Barcelona. La perícia del pilot ha fet que l'aeronau no trepitgés l'autopista i, per tant, no s'ha vist afectada la circulació de vehicles. No hi ha hagut ferits.

Segons els Mossos d'Esquadra, a l'interior de l'avioneta hi anaven dues persones que han resultat il·leses. Tot apunta que l'avioneta ha hagut de fer un aterratge d'emergència per problemes tècnics. Amb tot, això ho hauran de determinar els tècnics d'Aviació Civil, que hauran de fer una investigació d'aquest incident. Segons la policia catalana, l'aeronau serà transportada amb una gòndola grua fins a l'Aeroport de Sabadell quan el trànsit ho permeti. Segurament, el trasllat es farà de matinada i caldrà desmuntar les ales de l'avioneta.

La concessionària ACESA ha activat en alerta el pla d'autoprotecció i l'ha desactivat en poc més de mitja hora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook