Els Mossos d'Esquadra han detengut cinc persones, concretament tres homes i dues dones, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública ja que estan acusats de vendre heroïna en un pis de Cornellà de Llobregat. Les detencions de les cinc persones, que tenen entre 19 i 45 anys, es van practicar el passat dia 29 després que la policia comprovés que el domicili que habitaven s'havia convertit en el principal punt de venda d'heroïna de Cornellà de Llobregat.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el domicili, que regentava una parella, era un lloc de compravenda diària i habitual de drogues, cosa que havia generat moltes queixes veïnals per l'elevat nombre de toxicòmans que acudien al lloc a comprar estupafaents. Anteriorment, l'any 2012, aquest mateix domicili ja es va desmantellar com a punt de venda de droga en una altra operació dels Mossos.

Segons les investigacions de la policia catalana, els traficants adquirien la droga a la localitat del Vendrell, on acudien diàriament per comprar l'heroïna.

Fons policials van indicar que la persona que els subministrava la droga en aquella població, un veí del Vendrell, va estar implicat en l'operació antidroga realitzada la setmana passada per efectius de la comissaria de Mossos del Vendrell en la que es van intervenir 72 quilos d'heroïna. Aquest és segons les dades estadístiques de la policia el decomís més gran d'aquesta droga realitzat l'any 2014 a l'Estat Espanyol. Durant l'entrada i registre al domicili dels detinguts a Cornellà de Llobregat, els agents van decomissar substàncies estupefaents i per tallar la droga, i bàscules de precisió.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cornellà de Llobregat que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.