08 de març de 2013
08.03.2013
Compara Mas amb Hitler i Mussolini

C's creu que les paraules responen a la provocació de sectors sobiranistes

El portaveu del partit insta als ciutadans de la resta de l'Estat a no contribuir a l'espiral de tensió que provoquen expressions com "Espanya ens roba"

08.03.2013 | 17:09

El portaveu de C's, Jordi Cañas, ha qualificat de "desafortunades" les declaracions de l'expresident d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra,en què va comparar Artur Mas amb Adolf Hitler i Benito Mussolini. "Nosaltres hem denunciat que CiU i ERC volen donar un cop a l'estat de dret, però dista bastant de fer associacions amb règims feixistes i totalitaris", ha explicat des del Parlament. Cañas ha atribuït declaracions com les de Rodríguez Ibarra a la tensió verbal creixent que es genera entre Catalunya i la resta de l'Estat per l'actitud de certs sectors sobiranistes i ha instat als ciutadans de l'Estat a no caure en les provocacions.

"Des de Catalunya es generen frases que pretenen ser feridores contra els espanyols, com Espanya ens roba o els andalusos són uns dropos"., ha lamentat Cañas, que ha reclamat que no s'entri en una "espiral" de declaracions d'aquets tipus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema