Un robot humanoide va ser atropellat per un vehicle Tesla que circulava en pilot automàtic en un accident insòlit ocorregut a Las Vegas (Estats Units) durant la celebració de la fira d'electrònica de consum CES 2019.

L'androide tenia per objectiu dirigir-se junt a altres aparells semblants a un pavelló, però es va desviar i va acabar parat en un dels accessos del recinte pel qual passaven vehicles. Un d'ells, un Tesla Model S que circulava amb un conductor però en mode de pilot automàtic, no va poder esquivar l'aparell i el va atropellar, causant-li greus desperfectes.

El robot va quedar tombat al costat de la calçada mentre l'ocupant del vehicle seguia el seu camí, segons es pot veure en un vídeo de seguretat del recinte.

La fira d'electrònica de consum CES 2019 té com a protagonista especial aquest any la tecnologia vinculada al sector de la salut i els serveis al pacient, amb més de 200 empreses expositores d'aquest àmbit que busquen revolucionar la relació entre el malalt i el seu metge.

Productes que permeten el seguiment remot d'un tractament, "wearables" o tecnologia que els usuaris integren en la seva vestimenta, robots que actuen com un cuidador i aplicacions que assessoren en el diagnòstic de malalties van centrar l'atenció en el congrés que se celebra aquests dies a Las Vegas (EUA).