Després de la marxa d'Albert Moñino a l'Andorra, la Jonquera no s'ha quedat amb els braços plegats i ha incorporat Marc Vilà. L'extrem de Vidreres, de 28 anys, prové del Farners, de Primera Catalana, i ja havia jugat a Tercera Divisió amb el Figueres i el Peralada.

Precisament, en el conjunt peraladenc havia coincidit amb Axel Vizuete, actual entrenador de la Jonquera, i amb jugadors com Coro, Joan Pons, Tidiane, Pau Bonmatí i Montero, ara a les files dels alberencs. Si Vizuete ho considera oportú, Vilà ja podria debutar aquest diumenge al camp del Cerdanyola del Vallès.

Moñino tanca l'etapa jonquerenca

La Jonquera s'havia quedat amb 19 jugadors de la primera plantilla després de la sortida d’Albert Moñino a l’Andorra, equip de Primera Catalana. Moñino havia jugat el primer partit aquesta temporada amb la Jonquera, al camp de l'Europa, però s'havia perdut els tres últims per una lesió muscular. Forjat a la base de l’Espanyol, el petit dels Moñino, de 26 anys, havia tornat aquest estiu a la Jonquera després d'un impàs en el Peralada i també havia militat en el Saragossa B, el Cassà de la Selva i el Figueres.

L’Andorra va debutar a Primera Catalana diumenge al camp del Girona B (1-1) i és entrenat per Justo Ruiz, exjugador del Figueres a la dècada dels noranta.