El Torneig Garatge Sala Vila de Peralada tindrà lloc des d’aquest divendres dia 3 fins al diumenge 5 d’abril en el camp peraladenc i els equips alevins que formaran part del cartell d’enguany són els següents: Barça, Reial Madrid, Sporting de Gijón, Vila-real, Inter de Mèxic, Avilès, Llançà i l’amfitrió, amb Nacho Castro com un dels seus entrenadors. A última hora, el València no ha pogut assistir-hi -l’Sporting ocupa el seu lloc- i aquest cop, a diferència de l’any passat, no hi haurà la selecció altempordanesa -el Llançà és el club local invitat.

El Claustre de Sant Domènec de Peralada va ser l’escenari, divendres passat, de la presentació de l’onzena edició del Torneig amb la presència de l’alcalde de Peralada, Pere Torrent, i el president del club peraladenc, Josep Isern. “Estem molt contents que es torni a fer, és un torneig de molt nivell que omple el poble de visitants”, deia Torrent. Per la seva part, Isern destacava que “el torneig està consolidat, agraïm l’esforç de l’Ajuntament, institucions i patrocinadors. Esperem que el temps acompanyi i, un cop acabi aquesta edició, ja estarem pensant en la dotzena".

Podeu ampliar la informació del futbol regional altempordanès a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.