Hi ha lladres a qui els agraden els productes dolços i aquests en són un cas. Es tracta d'una parella de Rubí que els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres va detenir després de robar en un supermercat de la ciutat. El vigilant de seguretat els va enxampar i després els agents van descobrir que no només havien furtat en aquest punt de Figueres sinó que també en tres supermercats de Banyoles.

Aquesta parella de lladres tenien un sistema per robar el seu botí especialitzat sobretot en productes dolços. L'home entrava al supermercat i, per tal de mostrar allò que volia robar a la dona, apartava els productes a una altra zona del comerç o fins i tot els posava a dins d'un carret d'anar a comprar que deixava abandonat. Al cap de poca estona, la dona entrava a l'establiment. Un cop a dins, buscava el lloc on el seu còmplice havia deixat el que volien robar. La dona, que duia una gran bossa de mà, introduïa el botí a dins i després passava per caixa amb un sol producte.

A Figueres van actuar en un supermercat que es troba situat a la carretera d'Olot el dijous passat. El vigilant de seguretat privada és qui va detectar els dos presumptes lladres. En aquest cas l'home va deixar les coses al carret, al cap d'uns minuts va marxar de l'establiment també només comprant un producte. La seva còmplice en canvi va omplir-se la bossa de mà de productes i a la línia de caixa només va pagar una aigua.

El vigilant els descobreix

Gràcies al vigilant, els Mossos van poder detenir la parella, que ja tenien fitxada i sabien en quin vehicle es movien. Quan el van trobar aparcat al mateix aparcament del supermercat, van obrir-lo i van descobrir que portaven tot un seguit de productes, la majoria d'ells, dolços.

Entre el botí hi havia 250 tauletes de xocolata de diverses marques, 39 ous de xocolata Kinder, 48 paquets de caramels i xiclets, 78 packs de tonyina i fins a 22 pots de xampú.

Davant de la troballa, els Mossos de la comissaria de Figueres van detenir la parella per un presumpte furt. Posteriorment, veient que hi havia tanta mercaderia van investigar i van poder saber que aquell mateix dia havien robat en tres supermercats de Banyoles, que es troben situats a l'entrada de la població. Després de veure el que havien robat i amb les proves obtingudes durant la detenció i descobriment del botí, van poder concloure que els presumptes lladres dels supermercats de Banyoles eren també els que havien enxampat aquell mateix dia a Figueres in fraganti.

Els dos detinguts compten amb antecedents policials per fets similars i els Mossos d'Esquadra ja els tenien fitxats. Van quedar arrestats per delictes de furt. Es tracta d'una parella de Rubí, una dona de 26 anys i un home de 27. Ambdós són de nacionalitat romanesa.