El telèfon d'emergències 112 ha rebut 3.160 trucades fins a les onze d'aquest matí per incidències de la nit de Cap d'Any, segons ha informat Protecció Civil. La majoria de les trucades s'han realitzat per demanar assistència sanitària o han estat relacionades amb incivisme o seguretat ciutadana. La gran majoria dels avisos s'han rebut des de Barcelona, però també des de l'Hospitalet de Llobregat, Sabadell o Badalona.

(En aquesta actualització s'ha canviat el subtítol, s'ha actualitzat el nombre de trucades del 112 i s'ha afegit el nombre d'alertes detallades que ha rebut CatSalut)

Des de les deu d'aquest dijous a la nit i fins a les deu d'aquest divendres al matí, el 061 CatSalut ha atès un total de 2.569 trucades. D'aquestes, el 33 % s'han produït a Barcelona ciutat i el 38% a la seva àrea metropolitana, el 9 % a Girona, el 9% a Tarragona i Terres de l'Ebre, el 6% a Lleida i l'Alt Pirineu i l'Aran i el 5 % a Catalunya Central.

Així, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha realitzat 1.270 intervencions arreu del país. D'entre aquestes, s'han atès 47 afectats per accident de trànsit, dels quals 29 han estat traslladats a centres sanitaris. Sis dels traslladats han estat de caràcter greu També, s'han atès 193 afectats a causa de baralles o agressions. D'aquests, 80 han estat traslladats a centres sanitaris, tres d'ells greus.

Finalment, pel que fa a afectats per intoxicació etílica el SEM ha assistit 144 persones. D'aquestes, 110 han estat traslladades a centres sanitaris, una de les quals de caràcter greu.