El reconegut i ja clàssic director cinematogràfic Steven Spielberg torna als cinemes amb la pel·lícula de fantasia 'Mi amigo el gigante', l'adaptació del llibre de Roald Dahl, 'El gran gigante bonachón'. L'altra estrena destacada de la setmana és el thriller 'Money monster' dirigida per la famosa actriu Jodie Foster i compta amb un important repartiment format per George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell i Dominic West. Les altres tres estrenes de la setmana són la comèdia 'Un espía y medio' dirigida per Rawson Marshall Thurber, i els drames 'Viva', dirigida per Paddy Beart i 'El verano de Sangaile' d'Alanté Kavaïté.

Steven Spielberg compta pel seu nou film amb un repartiment format per Mark Rylance, Ruby Barnhill, Rebecca Hall i Jemaine Clement. El film tracta sobre la increïble història d'una nena, la Reina d'Anglaterra, i un gegant molt bo destinat a salvar el món dels humans dels gegants malvats.

A 'Money monster', Lee Gates (George Clooney) és una important figura televisiva i el seu popular programa d'economia l'ha convertit en el geni dels diners de Wall Street. Tot i això, després de recomanar un valor tecnològic que es desploma misteriosament, un airejat inversor (Jack O'Connell) pren com hostatges en directe a Gates, al seu equip i a la seva productora estrella Patty Fenn (Julia Roberts). Gates i Fenn hauran de trobar una forma de seguir amb vida, a la vegada que descobriran la veritat que s'amaga després d'una immensa bola de mentides.

També arriba als cinemes la comèdia 'Un espía y medio' dirigida per Rawson Marshall Thurber i protagonitzada per Dwayne Johnson, Kevin Hart i Aaron Paul. El film explica la història d'un letal agent de la CIA amb un passat freak que va ser víctima d'abús escolar, que torna a casa per assistir a una reunió de companys de l'institut. Amb l'excusa de treballar en un cas secret, aconsegueix ajuda del noi més popular en aquella època de l'escola que ara és un avorrit comptable. El seu amic el portarà a viure aventures en un món de tirotejos, traïcions i espionatge que els obligarà a posar la seva vida en risc en moltes ocasions.

El drama 'Viva', dirigida per Paddy Beart i protagonitzat per Héctor Medina i Jorge Perugorría, té com a protagonista en Jesús, un noi cubà de 18 anys que està intentant trobar la seva veritable identitat. Sobreviu pentinant a senyores de barri i arreglant perruques en un cabaret de l'Havana. La seva vida canviarà per complet quan el seu desaparegut pare, un exitós boxejador, torna de la presó per compartir casa i vida amb ell.

'El verano de Sangaile' d'Alanté Kavaïté és un drama centrat en una jove de 17 anys, Sangaile, que està fascinada pels avions d'acrobàcies, però a la seva por a les altures mai s'ha atrevit a entrar ni tan sols a una cabina. En un espectacle aeronàutic d'estiu prop de la casa del llac dels seus pares, una hostessa que es diu Auste s'apropa a ella. A diferència de la protagonista, ella viu la seva vida al màxim amb creativitat i atreviment i Sangaile aprendrà a viure d'una forma diferent.