Dos policies locals de paisà detenen una lladre de botigues a Girona

La detenció es va efectuar just quan la sospitosa sortia corrent d'un dels comerços per l'Eixample

14.07.2017 | 06:30
Els productes sostrets que la Policia Municipal va determinar.

Dos agents de paisà de la Policia Municipal van arrestar una dona que va reconèixer que havia sostret roba i complements de dues botigues diferents.

Els policies, que feien vigilància per la zona comercial de l'Eixample, van observar la sospitosa que sortia d'una botiga de roba corrent. Els agents la van reconèixer ja que l'havien detingut per furts a botigues altres cops. Per aquesta raó, i també per l'actitud fugissera, es van identificar com a policies i la van advertir que s'aturés.

Davant el requeriment policial, la sospitosa va accelerar la marxa i va seguir en la fugida sense fer cas de la demanda dels agents que, finalment, van atrapar-la. Tot seguit, els agents li van requerir que mostrés el contingut d'una bossa de mà que duia. En fer-ho, els policies van sospitar que es tractava de material furtat, atès que la dona, Noemi L.S. , duia força peces de roba i bijuteria i no tenia cap comprovant de compra.

Les gestions policials posteriors van determinar que els productes sostrets van ser 5 biquinis complets, 15 parells d'arracades i 3 collarets. Els objectes tenien un valor superior als 400?, motiu pel qual se la va detenir per un delicte de furt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema