Madrenas no ha rebut resposta d'Adif a la petició de reunir-se per parlar del «finger»

Fa anys Adif va indicar que els treballs tenien un cost d'uns 490.000 euros

26.07.2016 | 06:30

L'Ajuntament de Girona no hauria rebut resposta d'Adif de la petició de l'alcaldessa, Marta Madrenas, de reunir-se amb el president de l'ens estatal o un alt càrrec per parlar del futur del finger del parc Central. L'alcaldessa vol desencallar l'inici de les obres però, segons fonts municipals, no s'ha aconseguit fixar cap data ni cap compromís de reunió.

Tot i que l'Ajuntament inicialment no volia assumir el cost del 'enderroc del túnel que connecta les estacions de la Renfe i del TAV, ara està obert a finançar-ho, perquè en una reunió amb els veïns, aquests li ho van demanar majoritàriament. Això sí, l'alcaldessa vol negociar el preu de l'aval de l'obra. Fa anys Adif va indicar que els treballs tenien un cost d'uns 490.000 euros.

No obstant això, el pressupost de tot el projecte del parc Central van baixar de quasi tres milions d'euros a 1,69 milions després d'un concurs públic. Madrenas considera que, proporcionalment tirar a terra el finger ara ha de tenir un cost d'uns 275.000 euros. Un cop l'Ajuntament avali el preu de l'obra, es podrà signar el contracte amb l'adjudicatària, Copcisa, per fer les obres de la llosa del parc Central, inclòs l'enderroc del polèmic passadís cobert.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema