Adjudiquen la primera fase de reforma de la plaša Josep Pallach, per 248.757 euros

04.03.2016 | 06:30

L'Ajuntament de Girona ha adjudicat a l'empresa Ravi Obras, Transportes y Excavaciones la primera fase d'urbanitzaciˇ de la plaša Josep Pallach per 248.757 euros. L'adjudicatÓria va presentar la millor oferta entre les 25 que van plantejar una proposta. El preu de sortida era de 339.832 euros (IVA incl˛s). Un cop comencin els treballs, la durada de l'obra serÓ d'uns cinc mesos.

En aquesta primera fase estÓ previst impermeabilitzar el terra per acabar amb les filtracions que afecten un aparcament soterrani i es renovarÓ el paviment. D'altra banda, s'ordenaran els accessos de vianants i de trÓnsit rodat, ja que s'instalĚlarÓ una pilona per regular l'entrada. Finalment, es millorarÓ la ilĚluminaciˇ i se substituirÓ part del mobiliari urbÓ, inclosos els bancs, les papereres i els jocs infantils. Tot plegat Ús fruit d'un procÚs participatiu amb els ve´ns.

En una segona fase s'haurÓ de debatre amb els ve´ns si s'adequa un espai polivalent per fer-hi diferents tipus d'activitats, tal com s'ha plantejat en diverses ocasions. La plaša estÓ situada entre els carrers Migdia, Creu, Joan Maragall i Maluquer Salvador.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema