La Fundació Príncep de Girona ha obert aquesta setmana el termini de presentació de candidatures als Premis Fundació Príncep de Girona 2014. Les persones o entitats interessades en participar-hi podran presentar les seves candidatures fins el proper 11 de novembre. Els guardons seran lliurats pel Príncep d'Astúries i de Girona en el transcurs de la cerimònia dels Premis Fundació Príncep de Girona, que tindrà lloc a Girona a finals de juny.

Els Premis Fundació Príncep de Girona promouen la recerca i la creativitat, la solidaritat i el desenvolupament de talent dels joves amb inquietuds, per construir un món més just en un entorn globalitzat. D'aquesta manera, els Premis serveixen per reconèixer els projectes i iniciatives desenvolupades per joves emprenedors, capaços d'assumir riscos i amb motivació per induir canvis en la societat.

Els Premis consten de quatre guardons individuals -adreçats a joves d'entre 16 i 35 anys- i un per entitats. Les Bases de la convocatòria així com els formularis de candidatures als Premis Fundació Príncep de Girona es pot obtenir al web de la Fundació: www.fundacioprincepdegirona.org