L'Empordà

VoluntÓries de les Germanetes dels Pobres celebren un nou sopar benŔfic

01.04.2013 | 11:36

Un grup de voluntÓries de les Germanetes dels Pobres celebrarÓ per segon any consecutiu un sopar benŔfic per aconseguir diners per a la instituciˇ. En aquesta ocasiˇ, el sopar se celebrarÓ el dia 12 d'abril i comptarÓ amb la colĚlaboraciˇ del Mas Marroch, on es farÓ l'Ópat, que tindrÓ un cost de 75 euros per persona. Els donatius serviran per ajudar les Germanetes dels Pobres.
Aquesta Ús la segona vegada que aquest grup de voluntÓries organitza el sopar benŔfic, desprÚs que l'any passat aconseguissin reunir 140 comenals al restaurant Siloc, situat al principi de la carretera dels └ngels. A causa de l'Ŕxit de la convocat˛ria -especialment pels bons resultats de la tˇmbola i la fila zero-, les voluntÓries van decidir convertir aquesta trobada en anual. Per aix˛, enguany ja s'han posat fil a l'agulla i han aconseguit comptar amb la colĚlaboraciˇ del Mas Marroch.
Les Germanetes dels Pobres no accepten subvencions de les administracions i nomÚs reben diners dels particulars, que sovint obtenen fent el porta a porta. La seva funciˇ Ús atendre persones desvalgudes, moltes de les quals avis, que amb la seva aportaciˇ no poden cobrir totes les despeses, ja que en alguns casos no tenen ning˙ que els doni suport. Per aix˛, les voluntÓries organitzen un sopar que els permeti obtenir fons.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema