Diada de primer nivell la viscuda a Quart diumenge passat. Totes les colles castelleres de la província de Girona es citaven a plaça i entre elles, els Vailets de l'Empordà, que arribaven amb la intenció de portar bons castells a plaça.

Començava la diada amb un pilar de 4 aixecat per sota, que es girava abans de baixar, arrancant la primera ovació de la plaça. I per començar el lot de Castells, el plat for del dia. Era el torn pel primer 4 de 7 amb agulla de la temporada que, tot i que molt treballat, feia esclatar d'alegria a tots els membres de la colla blau cel.

Però el segon torn es complicava pels castellonins. A segona ronda, els Vailets intentaven el 3 de 7 amb agulla, que tot i que va començar bé, es va anar obrint durant l'execució i feia llenya abans de la carretada del pilar. Gerro d'aigua freda que la colla es treure de sobre descarregant el 3 de 6.

Per tancar la diada, la colla castellonina executava un pilar de 5, que es descarregava de forma conjunta amb la resta de colles.