El Peralada-Girona B s'ha convertit, el 2018, en l'equip més fiable com a local de Segona B i aquest diumenge ha aconseguit la quarta victòria consecutiva davant la seva afició contra l'Hèrcules (2-0). Dos gols a la segona meitat de Sergi Álamo (60') i Joel Arimany (80') han permès als de Chicho seguir fora del descens per tercera setmana seguida. Davant un rival que ha canviat dos cops de tècnic aquesta temporada, que ocupava el vuitè lloc i que acumulava més de quatre partits seguits sense encaixar cap gol, els de l'Alt Empordà s'han estirat a partir de la mitja hora de joc.

Sense titulars com els laterals Pablo Carbonell i Maxi Villa, baixes per sanció, ni els lesionats Andzouana i Eric Montes, el Peralada-Girona B ha sortit amb tres centrals (Santi Bueno, Bambo i Estellés), tres homes a davant (Boniquet, Soni i Manel) i ha deixat generar poc perill als alacantins.

Després d'una primera meitat igualada, l'Hèrcules, amb veterans com Chechu i Peña, s'ha encallat a la represa i els verd-i-blancs ho han aprofitat. Una centrada d'Estellés per la dreta l'ha pescat al segon pal Sergi Álamo, amb Falcón descol·locat, i quan faltava poc per acabar un regal defensiu l'ha agafat Arimany, murri i home que ocupava el lloc de l'amonestat Kevin Soni a la segona part, per col·locar el 2-0 definitiu.

El Peralada-Girona B viu el seu millor moment del curs, coincidint amb l'entrada de Chicho a la banqueta, a principis de gener: dels últims nou partits només n'ha perdut un i el proper diumenge (12 h) visitarà el Penya d'Eivissa, rival directe per eludir el descens.