El Navata continua com a líder del grup 30 de Quarta Catalana amb quatre punts de coixí després de superar el Siurana (2-1) amb dos gols a la primera meitat de Carlos López i de Dani O. El conjunt de Manel Cabezos manté a ratlla el Cabanes i Portbou, igualats amb 48 punts. Els cabanencs no van jugar el seu partit amb el Selvatans, que no tenia prou jugadors, però guanyaran el duel als despatxos (3-0) sense suar. Els de la Selva de Mar tenien baixes i el seu president, Romà Brués, lamenta que el club cabanenc no volgués jugar el partit un altre dia.

Aquest estira-i-arronsa entre el Navata i el Cabanes pel lideratge no s’atura i ambdós equips han ampliat la plantilla els darrers dies amb dos jugadors de categoria superior. Per una part, els navatencs han fitxat el porter Nahuel Brentan, que enguany havia jugat vuit partits a Segona Catalana amb el Marca de l’Ham i que ha deixat els figuerencs després de l’arribada de Cristian Raño. Nahuel, ex de l’Empuriabrava i Vilajuïga, ja va debutar contra el Siurana i pugnarà per la titularitat amb Narcís Yerpes i Andrés Villamizar.

Per l’altra part, els nois de Fran Lara potenciaran la part ofensiva amb el migcampista Isma Chaabouchi, que ha deixat el Sant Pere Pescador, de Tercera. L’ex del Roses i la Jonquera va ser el 2015 el millor jugador del Campionat Nacional de futbol platja juvenil amb la selecció catalana i en el Cabanes es retrobarà amb el seu germà Ibra.

El Portbou s’imposa a Vilafant

Amb els mateixos punts que els cabanencs i a quatre punts del líder segueix el Portbou de Jose Garcia, que va acabar demanant l’hora en el triomf a Vilafant (1-2). Dos gols de Josito i Hamza al primer temps van encarrilar la victòria a un equip fronterer que ha guanyat 10 dels últims 11 partits i que aquest diumenge (17 h) visita el Cadaqués en el derbi.