El tram final de partit ha tornat a ser un malson pel Peralada-Girona B, que s'ha hagut de conformar amb un empat (1-1) al camp del Lleida Esportiu aquest diumenge. En el tercer partit amb Chicho a la banqueta, els verd-i-blancs ha tornat a fregar la victòria, però s'han hagut de conformar amb menys després d'un esforç titànic.

I és que els de l'Alt Empordà s'havien refet d'allò més bé després d'un inici de segona part negatiu. Amb el 0-0 a la mitja part, a la represa al Lleida li han xiulat un penal a favor que Gianni Cassaro ha aturat de les botes de Juanto Ortuño. Era el minut 49 i deu minuts més tard el porter lloretenc ha estat expulsat per tocar la pilota amb les mans a fora de l'àrea. No obstant això, el Peralada-Girona B s'ha avançat en el marcador amb un xut ajustat de l'exblaugrana Èric Montes en el minut 71.

Debuts de Torra i Manel

La il·lusió de vèncer a la Terra Ferma ja no era una utopia, i més veient com el substitut de Gianni, el juvenil Albert Torra, que debutava, ho aturava tot. Un altre dels jugadors que s'estrenava era el davanter Manel Martínez, fitxat del Llorca i que ha gaudit d'alguna ocasió en el primer temps. Quan més a prop estava el 0-1 final, en el temps afegit els locals han col·locat l'1-1 mitjançant Jorge Felix.

A quatre punts de la salvació

De nou, els darrers segons han girat l'esquena al Peralada-Girona B des de l'arribada de Chicho: en l'anterior partit amb el València-Mestalla (2-2) el rival va empatar en el '86 i contra el Mallorca (0-0) van gaudir d'una ocasió claríssima per guanyar. Aquest punt manté els verd-i-blancs en zona de descens a Tercera Divisió, en 18a posició de Segona B, a dos punts del play-out (Olot) i a quatre de la salvació (Llagostera).

Chicho, "satisfet"

Tot i el desencís final, a la roda de premsa Chicho explicava que "donem l´empat per bo perquè amb l´expulsió de Gianni se´ns ha posat el partit molt complicat. Estic molt satisfet per la predisposició dels futbolistes, i doblement satisfet pel punt i per l´actuació dels jugadors al camp, no és gens fàcil aguantar en un camp com aquest".