La Jonquera és vuitè de Primera Catalana, a set punts de les places de promoció d'ascens a Tercera Divisió, després de no poder passar de l'empat (2-2) davant el Cardedeu, 13è. El conjunt de Joan Mármol, ja sense Mamau Jabbie, fitxat pel Palamós, sempre ha anat a remolc en el marcador, però com a mínim han pogut salvar un punt.

Els vallesans s'han avançat en el minut 14 en una acció de Fortuny i a l'inici de la segona part Bruno Müller, jugador del filial, l'Agullana, que acabava d'entrar, situava les taules. El Cardedeu, però, s'ha tornat a posar per davant amb un gran gol de Bolivar des de casa seva (76') i la insistència dels fronterers ha tingut premi de les botes de Cristian Hidalgo (83'), que situava el 2-2 definitiu.

El diumenge que ve (16 h) la Jonquera tornarà a jugar a les Forques, davant el Júpiter, en el primer partit de la segona volta.