Aquest any 2017 el Club Bàsquet Adepaf Figueres celebra el seu 60è aniversari. Per aquest motiu, la presentació dels equips, que va ser diumenge passat, va tenir un caire especial. La jornada va començar havent dinat, amb la primera trobada dels equips de la CEBA, una iniciativa del club figuerenc de portar el bàsquet als col·legis que cada vegada té més participació. A més, ja es comencen a veure els seus fruits, ja que el club compta aquesta temporada amb tres preminis nous, i la majoria dels jugadors provenen de la CEBA.

Tot seguit, es van presentar els equips del club, de grans a petits, i de mica en mica es va dibuixar un seixanta que ocupava gran part de la pista central del pavelló de Figueres. Si el sis el van formar el present del club, el zero va comptar amb el passat, és a dir l'equip de veterans, i amb el futur, els equips de la CEBA, que havien jugat prèviament.

I és que 60 anys no es fan cada dia. Per això, el club va convidar els veterans del Barça i del Girona per jugar un triangular. Figures dels anys 80 i 90 com Quique Andreu o Manel Bosch van venir a Figueres per homenatjar l'Adepaf. Durant l'esdeveniment el club també va demanar al consistori figuerenc, representat per Jordi Masquef, regidor d'Esports, la construcció com abans millor del nou pavelló que figueres tan necessita.