Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Maçanet de Cabrenys la Pirempordà-Canigó: La primera fira del Pirineu Empordanès i el Canigó.

Organitzat per l'ajuntament de Maçanet de Cabrenys, l'associació de municipis de l'Haut Vallespir-Sud Canigó, i l'empresa la CreartivaMarket, la fira a acollit més de 50 expositors entre professionals del sector de l'esport d'aventura, lleure i oci, productors locals i de la Catalunya Nord, artesans i foodtrucks. El recinte firal va oferir als visitants una carpa on trobar empreses dels diferents sectors, el market d'artesania, la gastrozona i diverses zones d'esbarjo per a la mainada (tirolines, buggies elèctrics, inflables, rocòdrom d'escalada, etc.), el circuit de BTT del Cub BTT Senglassos, i una pista per conducció de kart-cross per adults. La proposta lúdica es va ampliar amb la participació diumenge del Grup Folclòric 'Alegria' d'Arles sur Tech que va oferir danses típiques catalanes.

A la fira hi han assistit alcaldes de la Catalunya Nord, encapçalats pel Sr. Rene Bantoure, alcalde d'Arles sur Tech, i president de Sud Canigó, Quim Felip, president d'honor d'Empordà Turisme, que van ser rebuts per Mercè Bosch, alcaldessa de Maçanet de Cabrenys.

Els organitzadors han confirmat que ja estan treballant en la segona edició del Pirempordà-Canigó, que se celebrarà el pròxim 2 de juny a Arles sur Tech, i que és una sòlida aposta pol´tica i empresarial per posicionar la zona com a referent de l'esport d'aventura, lleure i oci a Catalunya i el sur de França