Debut complicat per al Llagostera en aquest nou any competint a Segona Divisió B. El conjunt d'Òscar Álvarez rep aquesta tarda l'Alcoià al Municipal llagosterenc (18 h) en un partit difícil contra un equip que acostuma a ser un dels candidats a disputar la promoció d'ascens cada temporada. Serà el debut a la categoria i el retorn en partit oficial a Llagostera. L'últim que van disputar els blaugrana al seu estadi porta molt bon record a tot aficionat llagosterenc, ja que va ser el dia que els d'Oriol Alsina van superar el Nàstic de Tarragona (3-1) i van pujar per primera vegada en tota la seva modesta història a Segona Divisió.

Poc més de tres anys després tornen als orígens per començar la lliga de la categoria de bronze del futbol estatal. Ho faran després de tenir un estiu mogut pel que fa a la confecció de la plantilla, on segueixen set experimentats futbolistes de la temporada passada i han arribat jugadors joves i altres amb més trajectòria per completar un equip que espera donar moltes alegries a la seva afició aquesta temporada. «És una dura prova per començar, serà un rival que acabarà lluitant per tot. Hem de ser valents i sabem que a casa ens hem de fer forts», recalcava el tècnic llagosterenc, Òscar Álvarez.

L'Alcoià voldrà impedir que el retorn a casa del Llagostera sigui tan dolç com els gironins voldrien. Els valencians, que no van aconseguir l'objectiu de fer play-off la temporada passada, comencen un nou any amb el repte de lluitar per pujar de categoria i ho fan amb la renovació de gran part del bloc de futbolistes. Jugadors com Bañuz, Pau Bosch, Gato, López Silva, Ruso o Barreda segueixen, però han canviat l'entrenador, amb l'arribada de Toni Aparicio al lloc de Toni Seligrat, que entrenarà el Sabadell.