Llagostera i Peralada-Girona B van empatar a un gol en el partit de pretemporada que van disputar ahir al vespre. Era el primer partit en el que el Peralada-Girona B comptava amb tota la plantilla, inclosos els que han estat fent la pretemporada amb el primer equip del Girona i un assaig del Llagostera abans d'afrontar, avui, el partit de Copa Catalunya davant l'Espanyol B, al Municipal.

El partit va començar molt igualat, sense ocasions clares sobre les porteries i amb una primera part marcada per l'expulsió del jugador local Rodri.

A la represa el Peralada-Girona B va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Boniquet, que havia entrat al descans, posant la pilota a l'escaire de la porteria de Flere. El Llagostera, amb deu homes, va trenar els millors minuts del partit després del gol, amb una gran jugada de Maynau, una combinació entre el mateix Maynau, Pablo i Ibra, i van trobar la recompensa al minut 56, aprofitant un penal d'Estellés que Pablo va transformar en l'empat.

El Farners supera el Figueres

A Santa Coloma es va jugar ahir un amistós entre el Farners i el Figueres, que va acabar amb victòria pels locals, per 3-1. Després d'una primera part molt igualada, una contra de Carlos va acabar al fons de la xarxa visitant just abans del descans. A la represa, als cinc minuts, Solà feia pujar el 2-0. Tot i que el Figueres va escurçar distàncies, gràcies a un gol de Dani Gómez, però, just abans del final, els locals van aconseguir rematar el partit fent el tercer gol.