Quan encara queden cinc jornades el juvenil B del Figueres es va proclamar, diumenge passat al camp del Ripollès (1-5), campió del grup 13 de Primera Divisió. Aquest títol li permetrà ascendir a Preferent després de treure 19 punts al seu immediat perseguidor, el Llagostera B. El conjunt de Marcel·lí i Xavi Coto només ha perdut un partit de lliga, el primer, al camp del Banyoles, i des d'aleshores ha sumat 22 victòries i 1 empat.

D'altra banda, l'equip cadet de la Jonquera va alçar, el dissabte passat, el títol de campió del grup 4 de Segona Divisió després de superar 0-7 el Vilamalla A, cuer, a la penúltima jornada. Els de Noel Alcalde, Gorka López i Pau Budó han guanyat 22 dels 25 partits en joc. D'aquesta manera, els fronterers no hauran de jugar-s'ho tot en l'últim duel de la temporada, aquest dissabte (17.45 h), davant el Peralada B, precisament el seu rival directe.

La resta de títols per decidir

Juvenil - Segona divisió: El Roses prepara el retorn a Primera Divisió un any després

Tot i perdre el derbi contra el Base Roses B (0-1), el juvenil del Roses té a les seves mans el retorn a Primera Divisió ja que lidera la Segona igualat amb Baix Ter. Entre el 13 i el 20 de maig l'equip d'Èric Pérez s'ha de veure les cares amb el mateix Baix Ter i amb el Pals, tercer que està a tres punts i un partit menys.

Infantil - Primera Divisió: El Figueres depèn d'ell mateix per tornar a Preferent

L'infantil B del Figueres és segon provisional del grup 17 de Primera Divisió, un punt per sota del Quart B, però amb un partit pendent contra el Peralada A, previst pel 4 de maig. A més, els d'Arnau Terradellas i Bruno Müller encara s'han de veure les cares amb el conjunt gironí, el 14 de maig, en un duel clau pel títol.

Infantil - Segona Divisió: L'Escala vol col·locar dos equips a Primera Divisió el proper curs

L'infantil B de l'Escala depèn d'ell mateix per proclamar-se campió del grup 7 de Segona Divisió perquè té set punts de coixí respecte al Vilamalla, que té un partit menys i l'average perdut. Si l'equip de Xavi Carmona ascendeix, es trobaria a Primera Divisió amb l'equip A, que té la salvació a la butxaca.

Aleví - Preferent: L'Escala de Salam El Harche, colze a colze amb el Girona

La derrota contra el Blanenc (1-3) ha fet perdre el lideratge del grup 5 de Preferent -màxima categoria- a l'aleví B de l'Escala en detriment del Girona A, que ara està un punt per sobre i amb qui té l'average igualat. D'altra banda, en el grup 6 el Girona B s'ha proclamat campió per davant el Figueres A i l'Escala A.

Aleví - Primera Divisió: El Peralada A, camí d'un segon títol i ascens estèril pel Girona

L'aleví A del Peralada, que entrenen Moi Pérez i Dani Cid, torna a liderar per segon any consecutiu la Primera Divisió, però no pot pujar a Preferent per la filiació amb el Girona. Aquest contratemps del Peralada permetria a la PU Figueres A, cinquè, pugnar-se l'ascens amb el Llagostera B, Ripollès B i l'Olot D.

Aleví - Segona Divisió: L'Esplais té l'A i el B líders, i Vilamalla i Juncària, a l'expectativa

El títol més disputat està en el grup 31 de Segona, encapçalat per l'Esplais i Vilamalla (68 punts) i el Juncària (66). Els vilamallencs s'han de veure les cares amb l'Esplais i el Juncària. L'equip B de l'Esplais, a més, ja compta els dies que queden per proclamar-se campió: porta 25 victòries en 25 partits.

Benjamí - Primera Divisió: Esplais, Llançà i Peralada confien en una ensopegada del Vic

En benjamins, a Primera Divisió, fins a cinc equips somien amb el títol de campió i l'ascens a Preferent, la màxima categoria. Qui ho té millor és el Vic Riuprimer, líder amb dos punts més que l'Esplais -els osonencs tenen l'average a favor. Per darrere, amb opcions també hi ha el Ripollès, el Llançà i el Peralada.

Juvenil cadet femení - Segona: El Cabanes A es disputarà el títol aquest dissabte davant el Girona

L'equip juvenil-cadet A del Cabanes es jugarà bona part de les opcions per ser campió aquest dissabte (16 h) a casa davant el Girona. Ambdós conjunts tenen els mateixos 59 punts, i amb un partit pendent contra el Vic Riuprimer i el Pontenc, respectivament. A l'anada, el Cabanes va guanyar 1-3 a Girona.