El Vila-sacra s'ha quedat tot sol com l'únic equip de la comarca que encara no coneix la derrota, un fet que li permet recuperar el lideratge de Quarta Catalana en solitari. I és que el fins a la setmana passada primer classificat, el Garriguella, es va veure sorprès en el seu camp per l'Armentera, que es presentava en onzena posició. L'equip que entrena Toni Cámara, ex del Vilafant, Juncària, Navata i, precisament, Garriguella, va creure en les seves possibilitats fins al final. Amb 2-2 en el marcador, en el temps de descompte va aparèixer Toni Murillo per emportar-se la victòria cap a terres armenterenques.

D'aquesta manera, el Garriguella passa el relleu al Vila-sacra, que ja sap que era ser líder, tot i que el va recuperar amb més patiment del previst al camp del Sant Llorenç de la Muga (3-4). Un trio de gols de Younies El Khedar va salvar els mobles pels d'Abdoulie Jallow en el minut 82. A la caça dels vilasacrencs hi segueix havent el Col·lectivitat Boliviana, que va deixar enrere el Siurana amb un doblet del pitxitxi Òscar Gómez.

Primers triomfs per a l'Espolla i Selvatans

A més de la campanada de l'Armentera, les altres sorpreses de la jornada de Quarta les van donar l'Espolla i el Selvatans, que van aconseguir les primeres victòries de la temporada davant rivals que pugnen per l'ascens de categoria. Per una part, els de Joan Geli es van emportar la victòria (2-3) del camp d'un Llers que no en va fer prou ni amb un nou gol de Younes Belkfir ni amb el fet d'avançar-se 2-0 a la mitja hora de joc.

D'altra banda, el Selvatans de Romà Brusés, en quadre i amb només deu jugadors, va deixar amb un pam de nas el Fortià (3-2), l'equip més sòlid del grup, després de remuntar-li un partit que perdia 1-2 en el minut 82.