L’Empuriabrava-Castell manté la dinàmica triomfal que arrossegava de la temporada passada a Quarta Catalana, en què va quedar campió indiscutible. I és que després de cinc jornades els nois d’Albert Albert s’han col·locat com a líders en solitari de Tercera Catalana en permís del Llançà, que té una hora pendent al camp del Marca de l’Ham (1-1).

El primer lloc ha arribat al conjunt emporità acompanyat de la victòria que va obtenir en el derbi veïnal, diumenge passat davant l’Esplais (2-1). Els de l’Aeròdrom, amb una desena de jugadors i tècnics amb passat esplaienc i sense el sancionat Miguel Fuentes, es van quedar amb els tres punts gràcies a l’encert de dos dels nous fitxatges, Ivan Zurita i Cesc Sansalvadó. L’equip de Vasile Dragomir va tenir esperances fins al final de puntuar amb un penal transformat per Sergio Iglesias. L’Empuriabrava-Castelló encara no coneix la derrota i aquest diumenge (17 hores) visitarà al camp de l’Atlètic Bisbalenc, que prové de Segona Catalana.

Litus Martínez debuta en un Cistella que suma el primer punt

El defensa vilafantenc Litus Martínez va debutar dissabte amb el Cistella amb un empat (0-0) davant el Marca de l’Ham. L’ex del Lladó, Vic, Peralada i FE Figueres va contribuir que els de Joan Santos sumessin el primer punt de la temporada. A la banqueta cistellenca, de porter suplent hi va ser per primer cop Dani Hernando, amb passat al Llers. Una de les altres novetats és el davanter Àlex Rigall, que havia començat el curs en el Llançà.

Amigo inicia una nova etapa a l’Agullana marcant un doblet

El davanter Javi Amigo encara no havia pogut debutar amb l’Agullana per qüestions federatives, ja que aquest estiu va tornar en el club blanc-i-blau després d’un impàs a la Jonquera, amb el qual havia assolit l’ascens a Tercera Divisió el juny passat a Sant Boi. El també exjugador del Figueres B i Cabanes es va estrenar sota les ordres de Paula Segarra anotant un doblet de gols davant l’Albons (4-4), equip dirigit pel figuerenc Javi Fuentes.