El Girona haurà de tornar a remuntar dissabte a Montilivi després d'haver perdut aquest vespre al Sadar per 2-1 contra l'Osasuna. Els gironins han tornat a encaixar molt aviat (Kodro, m.5) i s'han vist obligats a anar a remolc tot el partit. Sense arribades gaire clares i amb un penal clar de Nauzet Pérez a Mata s'ha arribat a la mitja part amb desavantatge mínim. El Girona, seriós com de costum, no ha concedit més ocasions i ha pogut empatar, ja a la represa i amb Sobrino al camp, gràcies a Kiko Olivas en una acció d'estratègia. L'alegria només ha durat cinc minuts ja que l'Osasuna ha aconseguit fer el segon, quan pitjor ho estava passant, en un acció finalitzada per Maikel Mesa. El 2-1 no s'ha mogut i dissabte el Girona haurà de tornar a remuntar per aconseguir l'anhel·lat ascens a Primera.

Tal i com va passar la setmana passada a Còrdova, el Girona s'ha vist superat d'entrada per la intensitat d'un Osasuna que va trobar el premi del gol en la primera arribada. Ha estat Kodro que ha aprofitat una centrada de Roberto Torres des de la dreta per superar de cap Becerra. El partit feia pujada només començar però el Girona ha sabut mantenir el cap fred i contenir les mínimes embestides següents dels navarresos. D'ocasions clares no n'ha gaudit el Girona a la primera part però hi ha hagut un clar penal de Nauzet Pérez a Mata que l'àrbitre no ha assenyalat. Entre els nervis i el respecte, cap dels dos equips ha arribat més amb claredat a l'àrea rival a la primera part.

Només començar la represa, Nino podia haver agreujat la situació del Girona però el veterà davanter ha vist com Becerra salvava la seva rematada. L'entrada de Rubén Sobrino per Cristian Herrera ha donat un altre aire a l'atac blanc-i-vermell i amb ell han arribat els millors minuts. Primer Lejeune ho ha intentat amb un llançament de falta molt llunyà que Nauzet ha refusat de punys. L'empat ha arribat al minut 72 quan Kiko Olivas ha empatat en una acció de pissarra. El malagueny ha posat la punta del peu per rematar una centrada de Granell pentinada primer per Alcalá.

Amb l'1-1 el Girona tenia el partit on volia però ha vist com cinc minuts després, l'Osasuna, que estava patint, es refeia i Mesa rematava des del punt de penal una centrada de Merino que Nino havia deixat passar. Cinc minuts li ha durat l'alegria als de Machín que han estat castigats en una altra acció aïllada. L'Osasuna ha buscat el tercer mínimament però al final ha acabat deixant passar els minuts donant per bo el resultat.

FITXA TÈCNICA

Girona: Becerra, Lejeune, Alcalá, Granell, Pere Pons, Mata (Alcaraz, min 80), Maffeo, Cristian H. (Sobrino, min.53), C. Clerc, K. Olivas i Borja García (Richy, min.91).

Osasuna: Nauzet, Javi Flaño, Tano, Miguel Flaño, David García, Oier, Merino, Roberto Torres (Pucko, minut 79), Manuel, Kenan Kodro (Nino, min.47) y De las Cuevas (Maikel Mesa, minut 63).

Gols: 1-0 (Kenan Kodro, min 6). 1-1 (Kiko Olivas, min. 73). 2-1 (Maikel, min 78)

Incidències: 18.391 espectadors al Sadar.