El jugador de bàsquet altempordanès Edu Gatell ja somia amb els enfrontaments a la Lliga Endesa contra el Barça al Palau Blaugrana o al Barclaycard Center del Reial Madrid. I és que l’actual jugador del Melilla veu com amb el seu equip només necessita un triomf contra el Peñas Osca per sentenciar la final dels play-off a la lliga ACB, la màxima divisió.

El Melilla va col·locar diumenge passat un 2-0 a favor després de guanyar (91-64 i 86-81) en el Javier Imbroda i aquest divendres (21 h) té el primer match ball a terres aragoneses. En cas de fallar, el Melilla tindrà una segona oportunitat en el mateix escenari diumenge (20 h), o bé si hi ha un cinquè partit es disputarà a Melilla dimarts vinent (21 h).

Gatell, botxí dels seus exequips

El Melilla ha eliminat pel camí el Cáceres i la Corunya, un dels exequips d’Edu Gatell, precisament com el Peñas Osca, que va deixar-lo ara fa dos anys per fitxar pels melillencs, establerts a la LEB Or. Gatell, de 27 anys i amb residència a Empuriabrava, també té passat a l’Adepaf de Figueres i s’ha convertit en una peça clau en el conjunt que dirigeix Alejandro Alcoba.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.