Pocs entrenadors poden presumir d'haver aconseguit tants títols en tan poc temps com Luis Enrique, que ja n'acumula sis des que va aterrar com a tècnic al Camp Nou el juliol de 2014. A més, té la possibilitat d'augmentar els seus números si, diumenge que ve, el Barça és capaç de guanyar al Sevilla la final de la Copa del Rei.

I és que des que es va asseure a la banqueta del Barça, Luis Enrique pràcticament no ha deixat de guanyar amb el seu equip. De fet aquesta mateixa temporada ha batut rècords com a invicte, els blaugrana

van acumular 39 partits sense perdre i es van quedar a un d'igualar els

números del gran Nottingham Forest, el 1978. Des que Luis Enrique s'ha fet càrrec de l'equip, i a falta de

la final de Copa del Rei, el Barça només s'ha deixat pel camí una Supercopa d'Espanya i la Lliga de Campions d'enguany. La resta tot han estat èxits. A més l'asturià ha estat distingit amb tots els premis possibles. El de millor entrenador revelació 2014 segons la UEFA, millor tècnic espanyol i millor entrenador mundial segons la FIFA, un premi que, per cert no va arribar a recollir en persona. Una curta carrera que començava amb molts dubtes i que dos anys després fa evident que l'aposta pel tècnic asturià va ser un encert de la directiva. Uns rècords que s'afegeixen a una dada interessant en comparació amb el Reial Madrid. I és que des que Johan Cruyff va guanyar la seva primera Lliga el 1991 els blaugrana han sumat 14 títols domèstics per només 7 del Madrid, 2 l'Atlètic de Madrid, 2 més el València i una el Deportivo de la Corunya en el que evidencia un domini incontestable en aquest campionat. Precisament aquestes dades les posaven en valor els jugadors del Barça al final del partit i deien que havien aconseguit canviar la dinàmica del club.

En resum, en els últims 25 anys l'hegemonia dels blaugrana és evident. Han guanyat 14 de les 24 lligues que suma el palmarès culer, o el que és el mateix, en els 61 anys anteriors a l'arribada de Cruyff només en van guanyar 10. L'holandès va canviar com un mitjó la forma d'entendre el futbol i pensar dels barcelonistes. Els números canten.