L'equip sènior masculí del Red Tortuga Jonquerenc d'hoquei patins va assolir, el dissabte a la nit, l'ascens a Primera Catalana després d'igualar (3-3) en un duel crucial davant el Masies Voltregà. En el seu darrer partit de la temporada, i davant una afició que omplia les graderies del pavelló fronterer amb aproximadament 300 seguidors, els nois de Marc Comalat i Koke Del Campo en feien prou amb un empat per ascendir i evitar, d'aquesta manera, que el contrari l'atrapés al capdavant de la classificació de Segona Catalana.

A la primera part, els osonencs van sortir més endollats, col·locant un 0-2 en el minut 15, però els empordanesos van reaccionar abans del descans gràcies a la inspiració de Marc Armero i de Xavi Casaponsa, que tornava a l'equip després de ser baixa per motius laborals. El seu substitut fins la setmana abans, Joan Castañé, es veia obligat a abandonar l'enfrontament per una lesió muscular i a la represa una de les referències del Masies de Voltregà, Soldevila, mantenia el seu equip viu igualant 3-3 en el marcador.

Gerard Parrillas, porter jonquerenc, va salvar el Jonquerenc amb aturades de mèrit fins al final tot permetent a l'equip celebrar l'anhelat ascens a Primera Catalana al damunt de la pista.