El porter de l'Espanyol Pau López va explicar ahir, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, que «els derbis del passat mes de gener contra el Barcelona són aigua passada, no crec que tinguin res a veure amb el partit de diumenge».

López va ser un dels protagonistes en aquells tres precedents -dos de Copa i un de Lliga- per les seves picabaralles amb Luis Suárez i per una polèmica trepitjada, sense pilota pel mig, a Leo Messi.

El porter gironí preveu un partit «complicat, contra un rival que va líder i és dels millors equips d'Europa». El futbolista, en aquest sentit, va avançar que es viuran «situacions de tensió perquè ells es juguen el títol i nosaltres busquem certificar la permanència».

Per altra banda, el porter gironí de l'Espanyol va assegurar que desconeix si serà titular al Camp Nou: «No sé qui jugarà, això ho decidirà el míster. Jo intento fer-ho tan bé com es pugui. La suplència al Bernabéu em va sorprendre més que la de Las Palmas perquè Arlauskis acabava d'arribar a l'equip i va apostar per ell», va indicar respecte a això.