El jugador del Barcelona Gerard Piqué va afirmar ahir que no té «més a dir» sobre la polèmica amb el madridista Álvaro Arbeloa, del qual va recordar que només va dir que «no era un amic sinó un conegut».

«Cadascú que interpreti el que vulgui. Jo només vaig dir que no era un amic, sinó un conegut», va afegir el barcelonista, que ha estat company del jugador del Reial Madrid a la selecció espanyola. Dissabte passat Piqué va dir als mitjans que Arbeloa, que poc abans havia acusat el blaugrana d'estar «obsessionat» amb el Reial Madrid, no era «un amic, si no més aviat un "cono... cido",» una referència al malnom despectiu ("cono") amb el qual es fa referència al lateral blanc.

Pel que fa a la reacció de Sergio Ramos, que va demanar a Piqué «el màxim respecte als companys de professió», el central barceloní va considerar que el central madridista va fer el que «qualsevol capità a l'hora de defensar un company», i que sempre serà una persona a la qual admira «moltíssim». Malgrat que el Barcelona debuta avui al Mundial enfrontant-se en semifinals al Guangzhou xinès, bona part de la roda de premsa que va oferir Piqué va girar al voltant de la diverses respostes que han tingut les seves declaracions sobre Arbeloa. Al jugador culer també se li va preguntar pel que va dir aTwitter l'exmadridista Esteban Granero, que va escriure: «Piqué, si us plau, oblida els complexos i respecta els teus superiors». No em sorprèn res ja en aquest món. No el respondré. Som aquí per jugar el Mundial perquè vam guanyar la Lliga de Campions. El que no puc fer és controlar el que diu tothom», va tancar el central.

Preguntat per les expectatives del club en el torneig que es disputa al Japó va ser contundent; «"bviament és guanyar, perquè és una competició molt prestigiosa». Piqué va reconèixer que «sabem poc» del Guangzhou.