Una altra vegada, aquesta temporada el Bordils va començar adormit en un partit fora del Blanc-i-Verd. Sortosament però, els de Pau Campos van ser capaços de reaccionar i, després d'un parcial de 5-0 no van abaixar els braços i van començar a remar, tots a una per intentar revertir la situació. De mica en mica, els gironins, liderats per un letal Eduard Nonó i amb la seguretat de tenir Comas i González a la porteria van capgirar el mal inici.

Els locals, que devien veure-se-les molt tranquil·les amb el 5-0 en el marcador (m.7:30) van ser testimonis del que és capaç aquest Bordils, que torna a puntuar després de la victòria del dissabte passat davant l'Academia Octavio. Els de Pau Campos van creure en les seves opcions i van començar a retallar distàncies en el marcador, quedant la diferència en només un gol de desavantatge en arribar al descans (13-12).

A la segona part el partit es va equilibrar i, si bé el Bordils es va poder posar dos gols per sobre (22-24, m.19:08), el final va ser d'infart: A un minut pel final, possessió pels de Pau Campos amb empat a 25, tot i tenir dues opcions de tir, la pilota no va entrar i, amb quinze 15 va passar a mans de l'Alcobendas El llançament final dels locals el va aturar Jordi González, fent bona la reacció dels gironins i aconse?guint lligar un punt a Alcobendas.