Dura derrota la que va patir ahir el Bordils a la pista del Nava. Els de Pau Campos, que s'enfrontaven als segovians en el partit que corresponia a la primera jornada de Lliga i que es va ajornar per petició del conjunt local, viatjaven a Segòvia buscant la victòria, una victòria balsàmica davant un rival directe que els permetés seguir ?lluny de la lluita per eludir la zona baixa de la taula.

El partit va tenir un final dramàtic, tot i que el Bordils va anar en tot moment darrere en el marcador. En els darrers minuts, però, els de Pau Campos van aconseguir acostar-se als locals i, a manca de mig minut, van aconseguir posar-se a un sol gol. Després que als locals els pitessin dobles la pilota va passar a possessió del Bordils, que atacava amb superioritat. Quedaven quatre segons. Una passada ràpida d'Esteve Ferrer que va acabar a les mans de Pep Reixach, qui va veure com la seva pilota era blocada pel porter, fent embogir el pavelló. Un final dur. Els de Campos no havien jugat el millor partit de la temporada, fent un joc més aviat espès, amb poques idees i amb una porteria que segueix sense estar al nivell i que hauria de fer un pas endavant si vol ajudar més l'equip.

El millor va ser la sortida al final del primer temps i durant tot el segon temps de Xicu Reixach, que va significar un revulsiu i que va representar-li un salt de qualitat en el joc. Tot i això, no va ser suficient per ajudar l'equip a endur-se el partit. També va ser positiu perdre només per un gol, superable a la segona volta.