L'Olot no va poder aconseguir la segona victòria consecutiva i va caure a Torrent, al camp de l'Huracán, víctima de dos gols en dos minuts dels locals (entre el 70 i el 72). Fins aleshores, i sobretot a la primera part, els garrotxins havien ofert bones sensacions. Però a Segona B amb això no n'hi ha pas prou, i la pilota s'ha de posar al fons de la porteria rival.

La primera ocasió la va tenir l'Olot. Va ser Perea, qui després d'una passada de Gato -que finalment va jugar, després de la tàctica de Rodri de jugar a despistar sobre el seu estat físic?- des de la banda dreta, va engaltar un potent xut que va sortir centrat i va aturar el porter local Paco. Poc després, Ariday, per part de l'Huracán, va respondre amb un xut que va refusar amb problemes Wilfred. L'inici va ser frenètic i el mateix Ariday tornava a posar a prova el porter de l'equip garrotxí. Els locals es van posar les piles a mesura que van avançar els primers minuts de partit i van tenir el partit sota control. La més clara de la primera metitat la va tenir el defensa Espín, que va rematar fora incomprensiblament una centrada de Jandro.

L'Olot mica en mica es va tornar a estirar i a frenar el constant atac local. El signe del partit va canviar i va ser l'equip garrotxí qui, en l'últim quart d'hora de la primera meitat, va dominar. Gato, intens com sempre per la banda dreta, va fer una centrada de la mort a la qual no va arribar Perea per poc. L'última ocasió dels primers 45 minuts la va tenir Ariday, el jugador local més actiu, amb un xut que va sortir fregant la creueta de la porteria de Wilfred.

El partit va ser molt igualat a la primera meitat i aquesta va ser també la tònica a la represa. Les ocasions però no van arribar amb tanta freqüència. Els dos equips veien com el temps passava i no aconseguien trencar l'empat inicial. Al minut 67 de partit, Héctor Simón, per part de l'equip olotí, va provar sort amb un xut que va aturar en dos temps el porter valencià. I en qüestió de dos minuts, l'Huracán va sentenciar el partit. Al minut 70 va ser Adrià Granell qui amb un xut amb l'esquerra va marcar el primer gol del partit. Dos minuts després, Tariq, que va fer el 2 a 0 amb un xut des de l'interior de l'àrea. A falta de cinc minuts pel final, Marcel Serramitja va donar vida a l'Olot al rematar una bona centrada de Reverter. L'emoció va durar poc perquè en el temps afegit l'exjugador del Girona Ariday feia el 3-1 definitiu.