El Setmanari de l’Alt Empordà, amb la col·laboració del Consell Esportiu i Consell Comarcal de l’Alt Empordà, han premiat aquest dijous al vespre a Figueres els jugadors més decisius de les lligues amateurs del futbol ­alt­empordanès de la temporada 2014/15. Per quart any consecutiu -el web de Futbol Empordà, ja inactiu, havia estat un dels impulsors- s'ha lliurat un trofeu al màxim golejador i al porter menys golejat de cada categoria.

Sota el títol «Amos de l’Àrea» s'han distingit a la seu del Consell Comarcal els futbolistes dels equips de l’Alt Empordà més encertats d’entre Tercera Divisió i Quarta Catalana, en masculí, i Preferent i Primera Catalana femenina. Els guardonats han estat Javi Revert i Albert Reig (Figueres), Marc Teixidor (la Jonquera), Àngel Bustins (l'Escala), Txus Quintos i Juan Carlos Caballero (Base Roses), Alberto Jiménez (Sant Pere Pescador), Víctor Gálvez (Agullana), Pere Bosch (Siurana), Marc Pons (Bàscara), Tània Martínez i Fani Jordan (Sant Pere Pescador) i Laia Novellón i Xènia Cardona (Cabanes).

Reconeixement a l’àrbitre Ruiz Asensio

Una de les novetats en la quarta edició dels Premis Amos de l’Àrea ha estat el reconeixement a l’estament arbitral. En aquest cas, s’ha optat per guardonar un àrbitre altempordanès per a la seva dilatada trajectòria en el món de futbol. Luis Ruiz Asensio, que s’ha retirat aquesta temporada, ha estat escollit per la subdelegació a l’Alt Empordà de la Federació Catalana de Futbol i del Comitè Tècnic d’Àrbitres.