Lideratge per al Peralada que és l´únic dels divuit equips que ha vençut en els tres partits disputats aquesta temporada.

I això que les coses no van començar gaire bé per als de Nacho Castro, ja que al minut 5 el col·legiat els va xiular un penal en contra. Toni Montero, però, va ser capaç d´aturar el xut d´Oriol Vila, evitant mals majors per als altempordanesos.

Aquesta aturada va donar ànims al Peralada, que va començar a tenir ocasions de gol gràcies a jugades de Tidian i Marc Vila. La pilota rondava l´àrea local i, en el minut 34 l´àrbitre va xiular un penal a favor del Peralada, que va comportar també l´expulsió de Carmona. Axel va transformar el penal que donava l´avantatge visitant.

A partir d´aquí el Peralada es va convertir en l´amo del partit, i es va apropiar del domini al mig del camp, ja que jugaven amb un home més. Els altempordanesos intentaven sentenciar el partit, però no va ser fins al minut 88, en què Aleix Feixas va aconseguir el 0-2. Quan semblava que el partit ja estava sentenciat, només centrar el Montcada va fer l´1-2 i els quatre minuts afegits per l´àrbitre hi van acabar de posar l´emoció, tot i que els tres punts se´ls va quedar el Peralada