L'Olot va convertir la temporada passada el camp Municipal en un fortí, en el principal argument per acabar celebrant el títol de Lliga de Tercera i, posteriorment, l'ascens. Aquest any la principal aspiració, sense renunciar evidentment a res, és la permanència i la consolidació a Segona B, però les coses semblen anar per un camí similar: tres partits de lliga (Espanyol B, l'Hospitalet i Ontinyent) i un de Copa (Huracán) s'han disputat aquest curs a l'estadi garrotxí i tots han acabat amb victòria local. L'Olot continua inexpugnable a casa.

L'equip d'Edu Vílchez va acabar imposant-se al cuer, però l'Ontinyent va ser un rival dur de rosegar que, en cap cas, va mostrar el perquè del seu mal inici de lliga. No va ser fins el 3-1 de Coro, de penal, a cinc minuts del final, que l'afició va poder respirar tranquil·la, perquè malgrat que el mateix exdavanter de l'Hospitalet havia fet el 2-1 al minut 66, el resultat continuava essent molt incert. De fet el partit d'ahir va ser més atractiu per l'emoció que no pas pels arguments futbolístics. I en aquest escenari els locals van estar més encertats i van demostrar més potencial.

L'Olot va sortir molt ben posat i ja en la primera acció Uri hauria pogut avançar els seus, però sol davant Vicente va fallar. El gol de l'Olot s'olorava i no va trigar gaire a arribar. Carlos, als 10 minuts, va rebre una passada d'Hostench a la frontal i des d'allà va enviar la pilota al segon pal. Amb el marcador a favor i el ritme que imprimien els locals semblava que els gols anirien caient un darrere l'altre. Uri i Reverter, per exemple, amb una excel·lent combinació que va rematar el segon, van tenir una ocasió magnífica al minut 14.

Però les coses es van espatllar als 21 minuts, quan Trujillo, en la primera ocasió clara de l'Ontinyent, va sorprendre Òscar per establir l'empat. I la cosa no va quedar-se només aquí, perquè poc després el visitant Nico va estavellar una pilota al travesser en el que hauria pogut ser l'1-2.

El partit va decaure però els dos equips van intentar buscar la porteria rival i això el va fer emocionant per la incertesa del marcador. L'Olot va colpejar primer amb el 2-1, obra de Coro després d'una centrada per l'esquerra d'Hostenc, i amb el resultat un altre cop a favor els garrotxins van semblar jugar més tranquils. A cinc minuts del final va arribar la sentència definitiva amb un penal de Muñoz sobre Coro que va transformar ell mateix. L'Olot ja podia respirar tranquil.