El Girona té l'oportunitat de consolidar contra el Mirandés les seves opcions per obtenir una de les places de promoció d'ascens sense renunciar a la lluita pel segon lloc, ja que aquesta dóna el pas directe a la Lliga BBVA, i que ara mateix és a tres punts, a mans de l'Alcorcón.

En la recta final del campionat, la plantilla gironina surt amb un calendari molt favorable i jugarà set partits a casa i només cinc fora. El primer d'aquests compromisos serà aquest dissabte a Montilivi contra el Mirandés, conjunt que lluita per fugir dels llocs de descens, que té només a tres punts.

El tècnic del Girona, Joan Francesc Ferrer 'Rubi', no amaga que compten amb "un petit avantatge respecte a alguns dels principals rivals pel fet de jugar set partits a casa".

Rubi afegeix que és a Montilivi on el seu equip ha mostrat "un molt bon to tota la temporada" i on l'afició "somia amb fer alguna cosa gran", per això no vol frenar l'eufòria, perquè, "amb el que es va patir l'any passat, ara és moment de gaudir".

Per al partit conta el Mirandés, el tècnic recupera al central Migue González, però perd el migcampista Luso Delgado, de manera que haurà de buscar un relleu entre el trio format per Moisés Hurtado, Eloi Amagat i Pere Pons.

El Mirandés pretén tornar a la sendera del triomf després de la derrota soferta el cap de setmana passat davant de l'Alcorcón. Ara està a tres punts del Racing, equip que marca el descens.

Per puntuar a Girona, el Mirandés haurà de mantenir la solidesa defensiva que el caracteritza i que l'ha portat a ser el tercer equip menys golejat de la Lliga Adelante. Però l'equip de Carlos Pouso és també l'equip menys golejador de la categoria i necessita un mínim de cinc victòries per aconseguir la permanència.

El partit arriba després d'una setmana atípica, en la qual el Mirandés va aprofitar la parada de la lliga a Primera per jugar un amistós davant l'Osasuna en el qual Pouso va donar minuts a jugadors menys habituals.

El partit va servir també per comprovar l'estat físic de Raúl García i Pablo Infante, que recentment han rebut l'alta mèdica després de superar sengles lesions, encara que sembla complicat que entrin en la convocatòria.

També serà baixa segura Iñaki Garmendia, que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. El seu lloc en el lateral dret lo ocuparà segurament Iribas, que tornarà al costat de Mújika a la convocatòria després de complir un partit de sanció.

Alineacions probables

Girona: Mallo, José, Migue, Richy, David García, Juanlu, Marcos Tébar, Moisés Hurtado, Toni Moral, Gerard Bordas i Acuña. EFE

Mirandés: Goitia; Iribas, Caneda, Javi Sòria, Koikili; Iván Agustín, Martins; Mújika, Alain, Muneta; Díaz de Ceri.

Àrbitre: Sureda Cuenca (Col.Balear).

Camp: Montilivi

Hora: 20 h