El Salt va saltar a la pista del Sant Cugat concentrat, controlant tant el joc com el marcador durant els primers 30 minuts, amb un equip còmode i portant la iniciativa en un matx on va destacar la tensió i el contacte a causa de la gran rivalitat entre els dos conjunts de la zona alta de la classificació.

Tot i el domini visitant no s'aconseguia acabar de trencar el partit, però amb un cop d'efecte les diferències s'ampliaven al minut 28 amb el resultat de 44-55. Semblava que a partir d'aquí ja estava tot decidit, però el Sant Cugat no es va donar per vençut i amb molta intensitat des de la zona defensiva aconseguia capgirar el marcador per primera vegada al minut 35, amb 4 punts a favor (66-62). Això va suposar un cop fort pel Salt amb un pavelló en contra, però els visitants van arribar a un final amb opcions, jugant amb molta serenor i controlant els nervis que els van dur a aconseguir una important victòria davant un rival directe.

Amb aquesta victòria el Salt es posa a tres victòries per sobre del Sant Cugat més l'average. Jornada rodona pel Salt d'Eric Surís que fa un pas molt important cap a fases per pujar a la Lliga EBA.