Poques vegades un dia després havia deixat sensacions tan diferents entre si. L'alegria madridista, l'eufòria amb la que s'encara el futur al Santiago Bernabéu després de la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions, contrasta clarament amb el sentiment d'indignació que en les últimes hores s'ha viscut a Manchester. No només dins la plantilla de l'United, que dimarts, començant per Sir Alex Ferguson, van negar-se a parlar davant la premsa després de caure eliminats. També la premsa britànica ha dit la seva, mostrant el seu enuig per la targeta vermella que Nani va veure a la segona part, el detonant, segons els rotatius, de la remuntada dels homes de Jose Mourinho.

Mentre la plantilla gaudia d'una jornada de descans per carregar piles després de l'alegria viscuda a Old Trafford, la televisió portuguesa TVI emetia unes declaracions de l'estrella madridista, Cristiano Ronaldo, en les quals valorava la classificació del seu equip. Tot i mostrar-se "feliç" per l'accés a la següent ronda, el lusità deia estar "trist" perquè els seus antics companys de l'United havien merescut "una mica més". A banda d'agrair el tracte dels aficionats del Manchester, Ronaldo també va parlar de l'expulsió del seu compatriota Nani: "No la puc jutjar. Va ser una decisió de l'àrbitre. A vegades en sortim beneficiats i d'altres no".

Paral·lalement a les impressions del portuguès, la premsa de Manchester va despertar-se ahir d'allò més indignada amb l'actuació del col·legiat Cüneyt Çakir. Segons el The Sun, la vermella a Nani va "destrossar" el club anglès ja que el jugador no tenia la "intenció" de fer mal a Álvaro Arbeloa. "Un agent d'assegurances de 36 anys d'Istanbul ha fet fora a cops l'United d'Europa", lamentava el Daily Telegraph, que dedica un ampli espai d'opinió sobre el ?"desastre" de l'àrbitre. "Els jugadors de l'United se senten víctimes d'un gran robatori", assegurava el diari. "En 26 anys en el club, Ferguson mai havia delegat a un membre del seu equip per parlar del partit", subratllava The Guardian.

I per arrodonir-ho, ahir la UEFA va obrir un expedient disciplinari al Manchester per la vermella que va veure Nani i per no complir amb les seves obligacions amb els mitjans de comunicació.