Quique Beltrán, exentrenador del primer equip del Navata i que ara dirigia l´infantil navatenc, agafarà les regnes del conjunt vermell-i-blanc (Quarta Catalana) després que el dimecres passat s´arribés a un acord perquè Miquel Rivas deixés de dirigir l´amateur. Allunyat a nou punts de l´ascens a Tercera Catalana, l´objectiu fixat a principi de temporada, els navatencs han optat per un canvi de rumb. La marxa de Rivas no ha sentat gens bé a la meitat de la plantilla, i els jugadors Hossni -ha fitxat per l'Agullana-, Juan, Jarol, Teta, Toni, Ivan, Fran, Khalid i Òscar també han abandonat el club.

Rivas considera que "era la millor decisió per les dues parts. No ha ajudat gens anunciar que es volia pujar des de l´inici. La temporada no ha estat fàcil, però em veia en cor d´ascendir l´equip". Per la seva part, David Moyano, directiu navatenc, explica que "els resultats han estat una part important, però no tota. Havíem notat una certa desil·lusió en el primer equip. Desbandada? S´ha quedat qui ha volgut; apostarem pel planter".

En el primer partit després de la setmana moguda, el Navata va guanyar el diumenge al camp del Selvatans (0-4) amb dos gols inclosos d'Àngel Sáez, jugador que ha tornat juntament amb Tello amb el relleu a la banqueta.