Quarta Catalana

El Vilajuïga assalta el lideratge i obrirà una nova etapa a l´estiu

Els vilajuïguencs es col·loquen primers del grup 31 de Quarta Catalana i el president-entrenador, Lluís Ferrer, anuncia que deixarà ambdues tasques a final de temporada

01.03.2013 | 19:49
Lluís Ferrer va arribar al Vilajuïga al 2011
Lluís Ferrer va arribar al Vilajuïga al 2011

Just en la setmana que el Vilajuïga ha sobrepassat el Vilabertran al capdavant del grup 31 de Quarta Catalana, el president i entrenador dels vilajuïguencs ha anunciat que deixarà el club a final de temporada. Lluís Ferrer va arribar al Vilajuïga l´estiu del 2011 quan el club penjava d´un fil i, en dos anys, ha eixugat el deute que tenia el club i ha revifat un equip amateur que pràcticament estava desfet.

De 40 anys, l´extècnic del futbol base del Gimnàstic de Manresa, PU Figueres i FE Figueres, i ajudant de Manel Cabezos a Preferent amb el Marca de l´Ham, té la intenció de continuar entrenant a un altre lloc la propera temporada. El seu cos tècnic, format per Jordi Satué, Ismael Dos Santos i Agustín Piris, podria seguir al club.

Ferrer sent haver "cremat" una etapa al club i agraeix el suport dels pares dels jugadors del futbol base i de l´Ajuntament. En canvi, li ha quedat l´espina que el poble no s´involucrés amb el projecte del club. Amb el segon nivell d´entrenador a la butxaca, Ferrer confia que el seu equip mantingui el lideratge fins a final de temporada –pugen els dos primers– després del triomf de prestigi al camp del Navata (1-2), el dissabte passat.

Enllaços recomanats: Premis cinema