Just en la setmana que el Vilajuïga ha sobrepassat el Vilabertran al capdavant del grup 31 de Quarta Catalana, el president i entrenador dels vilajuïguencs ha anunciat que deixarà el club a final de temporada. Lluís Ferrer va arribar al Vilajuïga l´estiu del 2011 quan el club penjava d´un fil i, en dos anys, ha eixugat el deute que tenia el club i ha revifat un equip amateur que pràcticament estava desfet.

De 40 anys, l´extècnic del futbol base del Gimnàstic de Manresa, PU Figueres i FE Figueres, i ajudant de Manel Cabezos a Preferent amb el Marca de l´Ham, té la intenció de continuar entrenant a un altre lloc la propera temporada. El seu cos tècnic, format per Jordi Satué, Ismael Dos Santos i Agustín Piris, podria seguir al club.

Ferrer sent haver "cremat" una etapa al club i agraeix el suport dels pares dels jugadors del futbol base i de l´Ajuntament. En canvi, li ha quedat l´espina que el poble no s´involucrés amb el projecte del club. Amb el segon nivell d´entrenador a la butxaca, Ferrer confia que el seu equip mantingui el lideratge fins a final de temporada -pugen els dos primers- després del triomf de prestigi al camp del Navata (1-2), el dissabte passat.