biasca-sather blanes

rc biasca. equip inicial: Figuereido, Giger, Piscitelli, Cleto Re i Ruggiero. també va jugar: Graffi. ? sather blanes. equip inicial: Enric Nuñez, Grassas, Armengol, Álex Ridaura i Jepi Selva. també van jugar: Teixidó i Kimi Ridaura. ? àrbitres: Carsten i Torsten. Van ensenyar targeta blava a Teixidó (Sather Blanes). ? gols: 0-1, m.35, Jepi Selva; 0-2, m.37, Àlex Ridaura; 1-2, m.41, Cleto Re; 2-2, m.46, Cleto Re. ? pavelló: Palaroller del Biasca, amb uns 200 espectadors.

Tràmit complert. El Blanes després del 9-1 que va obtenir en el partit d'anada tenia una visita pràcticament sense transendència a la pista del Biasca suís, on ahir va recollir un empat (2-2) i el seu bitllet per als quarts de final de la Copa de la CERS. A més de temperatures molt baixes, els homes de Ramon Benito van trobar-se una pista amb una coberta de lona on era molt complicar jugar a hoquei. Malgrat això el seu domini va ser aclaparador durant tot el partit. En el primer quart d'hora els selvatans van gaudir d'un penal a favor (llançat per Grassas) i de dues pilotes al ferrro (Àlex Ridaura i Jepi Selva) però van encaminar-se al vestidor amb el 0-0 i sense que el porter del planter, Enric Nuñez hagués d'intervenir. A la represa la tònica d'ocasions fallades va seguir fins que Selva va obrir la llauna (m.35) amb un fort tret. Poc després Àlex feia el 0-2 en una jugada personal i ho deixava tot resolt. En la seva primera ocasió, el Biasca va posar l'1-2 després d'un rebot. A continuació se li va anular un gol totalment legal a Grassas (m.42) mentre que els àrbitres no van fer baixar del marcador el 2-2 després que Cleto aixequés masa l'estic en la rematada.

El rival del Sather a quarts, pas previ de la fase final, serà el Vilanova, que ahir va sentenciar la seva eliminatòria amb un impressionant 14-0 davant el Dorbirn austríac. Tot i això, el proper repte pels gironins serà la Copa del Rei, que es disputarà prescisament a Vilanova del 1 al 4 de març. Dimarts sabran el seu rival.