El britànic David Beckham serà jugador del París Saint Germain (PSG) a partir del pròxim mes de gener, segons la premsa francesa, que avui dóna per fet aquest fitxatge, que pretén ser un cop d'efecte comercial per a un club acabat de comprar per capital qatarià.

Tant "L'Equipe" com "Le Parisien" subratllen que, encara que l'entorn de Beckham (36 anys) es mostri cautelós i que l'anunci probablement no s'oficialitzi fins Nadal o el mes que ve, el PSG ha celebrat ja alguna reunió per organitzar la seva arribada, que es vol convertir en un esdeveniment mediàtic.

"Le Parisien" assenyala que el contracte se signarà en uns dies per un període de 18 mesos i comprendrà un salari fix de 800.000 euros mensuals (un 60% més que el futbolista més ben pagat per ara a la lliga francesa, Gourcuff en el Lió) i ingressos vinculats a la seva imatge que poden arribar als 17 milions d'euros.

A més, els propietaris qatarians que van comprar l'equip de la capital francesa fa sis mesos li han proposat un lloc d'ambaixador al final de la seva carrera de futbolista renovable cada dos anys.

El diari popular ha indicat que el jugador podria estar a la ciutat aquesta mateixa setmana per finalitzar els detalls de l'acord i també per començar a muntar la nova vida de la seva família, per a això el club ha establert una opció sobre dos possibles habitatges de luxe.

La seva dona, Victoria Beckham, va visitar a més un palauet a l'exclusiva avinguda Montaigne la finalitat seria dedicar a la seva activitat d'estilista i de creadora.

La seva estrena amb el PSG hauria de produir-se a Càtar, on els jugadors de París s'entrenaran per disputar el 4 de gener un partit amistós a Dubai contra el Milan AC.