El davanter del FC Barcelona David Villa ja està ingressat a l'Hospital Quirón de Barcelona, a qui ha arribat a les 19:45 hores després d'un viatge maratonià des del Japó via Frankfurt, on serà operat de la seva fractura a la tíbia de la cama esquerra en quan baixi la inflamació.

L'asturià ha estat rebut amb crits d'ànim a les portes del centre per visitants i alguns ingressats mentre entrava en llitera. El seu pare l'esperava emocionat després d'una llarga espera pel retard en l'arribada del 'Guaje' a l'aeroport del Prat.

Villa serà operat pel prestigiós doctor Ramon Cugat tan bon punt baixi la inflamació de la zona afectada, i s'espera que sigui aquest cap de setmana o dilluns a molt tard. Després de la intervenció començarà un llarg repòs i recuperació que el tindrà entre quatre i cinc mesos de baixa. Durant tot el viatge des del Japó el jugador ha estat acompanyat pel doctor Pruna i per Manel Estiarte, tant en el vol de Lufthansa fins Frankfurt, en un espai medicalitzat, com en el desplaçament fins a Barcelona en un avió medicalitzat del RACC.