AVIÀ-PERALADA

avià: Aleix, Riki (Miki Noguera, min. 80), Planas, Miguel, Cortizo, Socías (Guijarro, min. 86), Pol, Soler, Miki, Viladomat i Sellarés (García, min. 73). ? peralada: Buendía (Sergio, min. 12), Julien, Litus, Borja, Sergi García, Toni, Chacón (Tidian, min. 61), Alexis, Bermúdez, Mate (Sergi Arranz, min. 57) i Isma (Pastor, min. 79); ? gols: 1-0, min. 54, Miki; 2-0, min. 95, Soler; ? àrbitre: Rodríguez Enrique. Va expulsar tres jugadors del Peralada: Pastor amb vermella directa (min. 80) i Sergi Arranz i Bermúdez per doble amonestació als minuts 85 i 82. Va mostrar groga als visitants Tidian i Isma i al local Socías.

El Peralada va caure ahir a la tarda en la seva visita a l'Avià. L'equip de Nacho Castro va merèixer molt més, però va veure com en una desafortunada acció al minut 54, en la seva primera rematada a porteria, els locals encarrilaven la victòria. Els empordanesos van continuar posant setge a l'àrea de l'Avià, però en els darrers minuts van topar també amb l'àrbitre, que va expulsar tres jugadors visitants (Pastor, amb vermella directa; Bermúdez i Sergi Arranz per doble amonestació). Ja en l'afegit l'Avià va transformar una contra en el definitiu 2-0, contra un Peralada que jugava amb vuit.

L'empat al descans ja era una victòria per l'Avià. El Peralada hauria pogut anar-se'n als vestidors amb dos o tres gols a favor, després de les ocasions que van desaprofitar Bermúdez, Alexis i Chacón. El mateix guió es va veure a la represa, però el desencert dels visitants va seguir latent. En aquestes, en la primera rematada de l'Avià, Miki va aprofitar un rebuig en una falta per batre Sergio (havia rellevat Buendía, lesionat, als dotze minuts de joc). En l'afegit l'equip local va fer el 2-0 definitiu.