Cinema

'El olivo', 'Julieta' i 'La novia', preseleccionades pels Oscar

La candidata definitiva es decidirà el 7 de setembre

19.08.2016 | 11:56
Imatge del film ´El Olivo´.

'El olivo' d'Icíar Bollaín, 'Julieta' de Pedro Almodóvar, i 'La novia' de Paula Ortiz, són les pel·lícules espanyoles preseleccionades per lluitar pels Oscar. L'Academia de les Arts i les Ciències espanyola ha donat a conèixer aquest dijous les tres produccions finalistes, que quedaran en una el proper 7 de setembre, dia en què es decidirà la candidata a la 89a edició dels premis.

A 'El olivo', la protagonista, representada per Anna Castillo, dedica tots els seus esforços a trobar una olivera que ha de recuperar la parla del seu avi, una ficció que denuncia l'espoli d'oliveres patrimonials mil·lenàries a banda i banda del riu Sènia.

'Julieta' és el retorn d'Almodóvar a l'univers femení. Amb Emma Suárez i Adriana Ugarte, la culpa i el destí inevitable marquen la història dramàtica d'una jove de trenta anys.

'La novia', dirigida per Paula Ortiz, és una coproducció catalana que adapta 'Las bodas de sangre' de Federico García Lorca i gira entorn a un triangle amorós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema