El cinquè encierro de San Fermín, net i emocionant

La cursa, completada a gran velocitat fins als últims metres, ha deixat tres ferits per contusions

11.07.2016 | 08:50

Els toros de la ramaderia de Jandilla, de Mèrida (Badajoz), han protagonitzat avui el cinquè encierro dels Sanfermines 2016, amb una neta carrera completada a gran velocitat fins als últims metres, en els quals la caiguda de dos toros ha elevat fins a tres minuts la durada.

L'agermanament dels toros, la seva velocitat i la menor presència de corredors, després dels multitudinaris tancaments del cap de setmana, han propiciat boniques carreres en què els corredors han pogut apropar-se a les astes sense que pel que sembla cap hagi resultat banyegat.

En la seva dissetena compareixença a Pamplona, ??els "jandilla" han corroborat la seva fama de veloços i en poc més de dos minuts quatre d'ells han completat els gairebé 850 metres que separen els Corrals de Sant Diumenge de la Plaça de Bous, sense més incidències que caigudes i empentes i rodolons, mentre els altres dos, després de caure un d'ells en Telefónica i l'altre després en el Carreró, han augmentat la perillositat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema