Divendres passat van inaugurar les noves instal·lacions de Motor Tàrrega Trucks al terme municipal del Far d'Empordà, al polígon industrial Logis Empordà. Les noves instal·lacions s'han construït específicament per prestar servei tècnic a vehicles industrials i estan equipades amb les últimes tecnologies, a més d'incorporar diferents innovacions.

La nova ubicació compta amb 2.000 metres quadrats de taller i oficina i una campa de 6.000 m2, tot plegat molt a prop dels principals eixos de comunicació, com l'autopista AP-7 i la carretera N-II.

Servei oficial

A més de la inauguració de les noves instal·lacions, Motor Tàrrega Trucks ha passat a ser el distribuïdor exclusiu de vehicles industrials Renault Trucks a la província de Girona, proveint tant de servei postvenda com de vehicles nous i de lloguer tota la demarcació de Girona.

Després de cinquanta anys d'història, per a Motor Tàrrega Trucks aquest és un moment il·lusionant que l'empresa vol compartir amb tots els seus clients, amics i col·laboradors.

“Per a nosaltres, és un pas endavant per poder oferir un servei més integral i proper als nostres clients, tenint clar que volem treballar amb la mateixa filosofia i valors que ens caracteritzen, basant-nos en la seriositat, la confiança i el compromís, millorant i aprenent contínuament”, expliquen els responsables de l'empresa lleidatana.

La inauguració de les noves instal·lacions del Logis Empordà, divendres a la tarda, va fer coincidir diverses personalitats de les administracions, que van rebre missatges reivindicatius del teixit empresarial per millorar les infraestructures.